• Kennismaking
  • Geschiedenis
  • Werkvelden
  • Actueel
  • Fotogalerij
  • Arrangementen
  • Contact

Valkerijcentrum Schijf > Contact

 

Van 1 oktober tot 1 april hebben een aantal van onze vogels een rustperiode, ze zijn dan in "de muit".

Wij zijn als valkerijcentrum in bedrijf van 1 april tot 1 oktober en uitsluitend op afspraak. Wij bieden een scala aan activiteiten, variërend van “een een middagje meedoen en kijken op ons valkerijke……” tot een meerdaagse intensieve training met overnachtingfaciliteiten.
Ook voor lezingen en een verrassend accent bij bruiloften en partijen, recepties, wilddiners en Hubertusvieringen out- en indoor mag aan ons gedacht worden. Maatwerk leveren is ons parool.

Wij hebben u middels deze site in "vogelvlucht" onze mogelijkheden gepresenteerd. Wij kijken er naar uit uw interesse met onze passie te delen.

Voor nadere informatie, arrangementen of boekingen zijn wij met raad en daad beschikbaar. Neem daarom gerust vrijblijvend contact met ons op via:

Valkeniers Betty en Paul
Tel. +31.(0)6.200.16.283
info@valkerijcentrumschijf.nl

Links naar enkele andere werklocaties:

www.hoeve-zonneland.nl
www.gerdahoeve.nl

Leerzame link:

 

Kennismaking

Caracara

Het wijf van schijf
Het wijf van ’t Schijf

Een vrouwtjesvalk heet in het eeuwenoude valkeniersjargon een wijf. En dat is onze Geertje. Geertje is een prachtige giervalk. De giervalk was vanouds als jachtvogel voorbehouden aan de hoogste adel, aan koningen en keizers. Zelfs oorlogen werden met de schenking van een koppel witte IJslandse giervalken beslecht! Onze Geertje is met haar vier jaar nu tot volle wasdom gekomen. Jong, groot, sterk en zelfbewust. Zij is met recht “het schoonste wijf van Schijf”!

Het buitenverblijf

Het buitenverblijf

 

 
Copyright © Valkerijcentrum Schijf - 2012